Όσα είπε η Μαρία Κορινθίου για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών

Όσα είπε η Μαρία Κορινθίου για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα, η ηθοποιός άφησε άφωνη τη Σίσσυ Χρηστίδου με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει μάλιστα πως «έμεινε μισή».

Ενώ η Μαρία εξήγησε ότι ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή για να χάσει κιλά, όταν συνειδητοποίησε ότι έχει παραπανίσιο βάρος.

«Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά. Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος. Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Όντως είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”.

Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά.

Ο Γιάννης (Αιβάζης) μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.