Όσα είπε η Μαρία Κορινθίου για την απώλεια κιλών και την απόπειρα βιασμού της

Όσα είπε η Μαρία Κορινθίου για την απώλεια κιλών και την απόπειρα βιασμού της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόπειρα βιασμού που δέχτηκε και την συνάντηση με τον κατηγορούμενο, στο λόγο που στα 20 της είχε κλάψει πολύ αλλά και στην απώλεια κιλών της.

«Φυσικά αδυνάτισα, άλλα δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. Έχω γιατρέψει την ψυχούλα μου. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό και ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, ένα περιττό» είπε η Μαρία Κορινθίου και συνέχεια πρόσθεσε:

«Έκρυβα πολύ θυμό, από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Θέλω ηρεμία στην ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα».

Επιπλέον, η Μαρία Κορινθίου τόνισε: «Στα 20 μου έκλαψα πάρα πολύ, έχω γονατίσει και έχω σηκωθεί, στα 30 με έπιανε το παράπονο. Στη δεδομένη στιγμή, είμαι στη φάση του «ας λένε ό,τι θέλουν. Είτε είναι λεκτική επίθεση, είτε είναι λόγια, δεν θέλω να μου τα μεταφέρουν. Όσο πιο πολύ φως μοιράζεσαι, τόσο σου έρχεται διπλάσιο πίσω. Δόξα τω Θεώ τα έχω όλα, το παιδί μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου. Οι δικοί μου είχαν μία σοβαρή επέμβαση, έλεγα πάντα όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία απόπειρα βιασμού που είχε βιώσει, λέγοντας: «Με την υπόθεση απόπειρας βιασμού μου, αντιμετώπισα τον έναν κατηγορούμενο πρόσφατα, δεν θεωρώ ότι αυτός έκανε την επίθεση, άλλα έστειλε το μήνυμα».