Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για την επιστροφή της στην Ελλάδα και τη δύσκολη εγκυμοσύνη της: «Είχα υπερέμεση, νοσηλεύτηκα…»

Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για την επιστροφή της στην Ελλάδα και τη δύσκολη εγκυμοσύνη της: «Είχα υπερέμεση, νοσηλεύτηκα...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την απόφασή τους να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα.

«Έμεινα σχεδόν τρία χρόνια εκτός δουλειάς, ήμουν ευτυχισμένη με τον Στέλιο, ήθελα να το ζήσω και δεν με ένοιαζε. Έχουμε γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Η Ελβετία είναι μια χώρα πολύ συγκεκριμένη, πλούσια, τακτοποιημένα όλα. Μπορεί και να τρελαθείς.

Δεν ήμασταν χαρούμενοι στην ψυχή μας, δεν περνούσαμε καλά. Ήταν υποδιευθυντής στο νοσοκομείο. Είχα γνωριστεί με όλη την ελληνική κοινότητα, στην Ελβετία, δεν υπήρχε Έλληνας που να μην τον ξέρω. Αποφασίσαμε από κοινού να ζήσουμε μαζί στην Ελλάδα. Σαν τον ήλιο της Ελλάδας τίποτα.

Εγώ παρουσιάστρια είμαι, αυτή τη δουλειά αγαπώ. Δεν την έκανα γιατί ήθελα να ζήσω άλλα πράγματα, να ηρεμήσω και να κάνω την Κατερινούλα μου.

Πέρασα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ευτυχώς που δεν είχα δουλειά σε εκείνη τη φάση. Είχα αυτή την υπερέμεση και έκανα πολλούς εμετούς. Νοσηλεύτηκα τέσσερις φορές. Είναι ορμονικό. Κάνεις πολλούς εμετούς γιατί το σώμα αντιδρά στη μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει μέσα.

Ο σύζυγός μου είναι γυναικολόγος, αλλά δεν με ξεγέννησε εκείνος, ήταν δίπλα μου στον τοκετό» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.