Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για τα συμπτώματα που έχει, μετά τη διάγνωση της με κορονοϊό

Όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη για τα συμπτώματα που έχει, μετά τη διάγνωση της με κορονοϊό

Σε έξαρση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο κορονοϊός, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και η μετάλλαξη Όμικρον έχει επικρατήσει.

Ενώ ανάμεσα σε αυτούς που νοσούν από τον ιο, είναι και η Μαρία Ηλιάκη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μίλησε στην εκπομπή “Τι λες τώρα” για τα συμπτώματα που έχει και πως περνά την καραντίνα της.

«Βγήκε το μοριακό, είμαι θετική. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση είναι ότι την Τρίτη το απόγευμα για να ταξιδέψω Ελβετία – Ελλάδα, έκανα υποχρεωτικά μοριακό και ήμουν αρνητική. Πώς ξαφνικά βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση, δε ξέρω! Είπα σε μένα γιατί έτυχε αυτό.

Δε μου μίλησε ο κορονοϊός και μου είπε “τώρα σου ‘ρχομαι, ετοιμάσου”. Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί καθόμουν στο αυτοκίνητο, απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα και έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο, μπορούσα να στηριχτώ» δήλωσε η Μαρία και πρόσθεσε:

«Ήμουν λίγο υπερβολική η αλήθεια είναι, αλλά τώρα είμαι πιο ψύχραιμη. Έχω μόνο λίγη κούραση, λίγο πυρετό, αυτά… Έχω 38 πυρετό! Δεν έχω κάτι άλλο. Το Κατερινάκι με κέφια προς το παρόν».

Επιπλέον, η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι η Μαρία Ηλιάκη κάνει καραντίνα με την μικρή της κόρη στο σπίτι της.