Όσα είπε η Μαίρη Χρονοπούλου για το τροχαίο, το περιστατικό με τη φωτιά και η εξομολόγηση για τον Νίκο Σταγόπουλο

Όσα είπε η Μαίρη Χρονοπούλου για το τροχαίο, το περιστατικό με τη φωτιά και η εξομολόγηση για τον Νίκο Σταγόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή “Τετ – α – τετ” στον Alpha Κύπρου, βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε, το περιστατικό με την φωτιά και τον έρωτα με τον Νίκο Σταγόπουλο.

«Περνάω τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, γιατί μέχρι πέρσι ήμουν παράλυτη. Πηγαίνω στα μπαρ, στα εστιατόρια, θα δουλέψω στο θέατρο και στην τηλεόραση. Προσωπικά αισθάνομαι τέλεια. Με χτύπησε μία κοπέλα με ένα μικρό αμαξάκι. Εγώ είχα τζιπ, τουμπάρησε και έσπασα στα δύο. Ήταν μία φρικτή 20ετία», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Ενώ όσον αφορά το περιστατικό με τη φωτιά που την οδήγησε σε 11 εγχειρήσεις, η ηθοποιός είπε: «Ήμουν πάνω από ένα κερί, γιατί ήταν η ημέρα της γης και είχαν σβήσει τα φώτα στα κάτω χωριά. Άρπαξε φωτιά η μπλούζα μου που υποτίθεται ήταν all coton, αλλά τελικά ήταν νάιλον. Έκανα 11 εγχειρήσεις, φρικτή αίσθηση, τέτοιοι πόνοι δεν το πιστεύει κανείς. Θες να πεθάνεις και δεν πεθαίνεις. Ξεγέλασα τον θάνατο 6 φορές».

«Αγάπησα μιάμιση φορά, δύο στη ζωή μου. Ο τελευταίος μου σύντροφος, νεότερος μου 30 χρόνια, μου στάθηκε σε όλα, στις αρρώστιες, στις δυσκολίες, στις εγχειρήσεις… Είναι ένα πολύ γλυκό και δοτικό παιδί. Καταπληκτικός σύντροφος Ο Θεός να τον έχει καλά», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου αναφερόμενη στον Νίκο Σταγόπουλο κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεις.