Όσα είπε η Λάουρα Νάργες για το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον Χρήστο Σαντικάι και η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Όσα είπε η Λάουρα Νάργες για το παρασκήνιο της γνωριμίας με τον Χρήστο Σαντικάι και η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», βρέθηκε η Λάουρα Νάργες και έκατσε στο τραπέζι με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής, μιας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι.

«Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο “So you think you can dance”, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το “The Voice” και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά», είπε αρχικά η Λάουρα και πρόσθεσε:

«Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια».

Παράλληλα, η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση από J2US για να συμμετάσχει μαζί με τον αγαπημένο της, ωστόσο αυτό δεν προέκυψε.