Όσα είπε η Κωνσταντίνα Κομμάτα για τον ερχομό της κόρης της και την αλλαγή στη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά

Όσα είπε η Κωνσταντίνα Κομμάτα για τον ερχομό της κόρης της και την αλλαγή στη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά, βρέθηκε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Σαμαρά, στην κόρη τους και στην τηλεοπτική της επιστροφή της μέσα από τη σειρά “Η δική μας οικογένεια” του Open.

«Είμαστε μαζί με τον Γιώργο έξι χρόνια. Παντρευτήκαμε μετά από 5 χρόνια. Η κόρη μας, η Ιωάννα είναι 1,5. Είναι μικρούλα, τρέχει, τραγουδάει, κάνει συνέχεια καινούγια πράγματα και εμείς τρελαινόμαστε. Είναι το πρώτο εγγόνι και στις δυο οικογένειες. Τώρα έχουμε μπει σε μια σειρά. Λείπαμε από την Αθήνα 2,5 – 3 χρόνια.

Με το που ήρθε ο κορονοϊός και έκλεισαν τα θέατρα έφυγα στην Κρήτη και μετά ήρθε η εγκυμοσύνη. Γέννησα εκεί. Έχουμε μετακομίσει 8 φορές στα 6 χρόνια. Είναι ταλαιπωρία, αλλά το γεγονός αυτό ήταν πολύ όμορφο και ήρθε πολύ ευχάριστα στη ζωή μας. Το θέλαμε πολύ και ήταν το timing. Στην αρχή με τον ερχομό του μωρού, αλλάζουν οι ισορροπίες .

Μέχρι να μπει στη ζωή σου όλο αυτό και να γίνει η καθημερινότητά σου. Μετά είναι πολύ όμορφο. Όλες οι μανούλες χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε, στη νέα καθημερινότητα και στα νέα δεδομένα. Είναι διαφορετικά τα πράγματα, δεν είναι πάντα δύσκολο, είναι διαφορετικό. Η σχέση γίνεται καλύτερη μετά το παιδί. Με τον Γιώργο έχουμε δεθεί περισσότερο. Από την αρχή βρίσκεις κοινά με τον άλλον, αλλά όταν έρχεται το μωράκι και έχετε τον κοινό στόχο, δένεσαι ακόμα πιο πολύ», είπε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.