Όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Αναστάσιο Ράμμο και τις αισθησιακές ταινίες

Όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Αναστάσιο Ράμμο και τις αισθησιακές ταινίες

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, την σχέση της με τον Αναστάσιο Ράμμο, αλλά έκανε και μια πικάντικη αποκάλυψη.

«Ήταν πολύ ωραίο το φιλί με το Ράμμο. Έτσι κάνει τώρα η νεολαία, φιλιέται… φιλάει τοίχους, φιλάει πατώματα. Εγώ φταίω. Όταν εγώ πρέπει να χτυπήσω το τραπέζι δεν το το κάνω. Θέλω να είμαι αρεστή σε όλους και αυτό δε γίνεται. Δε σπάω εύκολα αυγά. Επίσης δεν μου έχει προταθεί αυτό που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω ένα γυναικείο Ράδιο Αρβύλα. Εμένα η αγαπημένη μου εκπομπή ήταν το “Μαλβίνα Live” Ήταν το άγιο δισκοπότηρο για μένα αυτή η εκπομπή», είπε η Κατερίνα.

Ενώ για τις αισθησιακές ταινίες η Κατερίνα Ζαρίφη, ανέφερε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει σε μια εποχή που είναι ροκ. Φέτος έκανα την τρέλα μου και τραγούδησα. Δεν είμαι “πολιτογραφημένη” ηθοποιός. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω ένα δραματικό ρόλο. Βλέπω αισθησιακές ταινίες, όπως βλέπουν οι άντρες βλέπουν και οι γυναίκες. Λατρεύω όλες τις ταινίες του Κώστα τον Γκουσγκούνη».