Όσα είπε η Κατερίνα Βρανά για την βοήθεια από την οικογένεια της όταν ήταν σε κώμα

Όσα είπε η Κατερίνα Βρανά για την βοήθεια από την οικογένεια της όταν ήταν σε κώμα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», παραχώρησε η Κατερίνα Βρανά.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της και το πώς την βοήθησαν στην περιπέτεια με την υγεία της, ενώ τόνιζε πως οι χωρισμοί για εκείνη είναι το πιο δύσκολο πράγμα.

«Ενώ ήμουν σε κώμα, ο αδερφός μου και ο ξάδερφός μου, προσπαθούσαν να βρουν τι θα ήταν το πιο αστείο που πράγμα που μπορούσαν να μου κάνουν, όταν θα ξύπναγα» είπε η Κατερίνα Βρανά.

Ενώ σχετικά με την παράστασή της, Σχεδόν Πέθανα, η Κατερίνα Βρανά δήλωσε: «Την παράσταση την έκανα το 2019 και είναι η ιστορία του σχεδόν θανατικού μου, που στην ουσία σχεδόν πέθανα και πώς κατέληξε εδώ που είμαι σήμερα. Δεν ξεκίνησα να περάσω μήνυμα, ήταν πιο πολύ αυτά που μου συνέβησαν. Ενώ ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση, με έκαναν και γελούσα».

«Φοβόμουν πως το ελληνικό κοινό μπορεί να μην είναι έτοιμο, για κωμωδία και σάτιρα για αρρώστιες αναπηρίας, σχεδόν θανατικού, αλλά με εξέπληξε πάρα πολύ ευχάριστα», εξήγησε η Κατερίνα Βρανά.

Όσον αφορά αυτό που την δυσκολεύει περισσότερο στη ζωή της, η Κατερίνα Βρανά αποκάλυψε: «Οι χωρισμοί για εμένα είναι ό,τι χειρότερο. Αν έχεις αγαπήσει βαθιά και δεν είσαι έτοιμη να φύγεις αλλά πρέπει, νομίζω είναι πάρα πολύ δύσκολο».