Όσα είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

k-15-250x250.jpg

Στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου που βρίσκεται σε καραντίνα, αφού διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Θετικές στον κορονοϊό διαγνώστηκαν επίσης, τόσο η κόρη της, όσο και η κόρη του συζύγου της, ωστόσο ο τελευταίος δεν κόλλησε.

Περιγράφοντας την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, αλλά και τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star ανέφερε:

«Είμαι στην 8η μέρα, είμαι ψύχραιμη όμως. Την προπερασμένη εβδομάδα γύρισε η κόρη μου από το σχολείο με ένα συνάχι. Θεώρησα ότι είναι ένα συνάχι που προ covid δε θα του δίναμε καμία σημασία. Της έκανα κάθε μέρα self test για να είμαι σίγουρη γιατί και τα self και τα rapid χρειάζονται κάποιες μέρες για να δείξουν τα αποτελέσματα.

Την Παρασκευή ήρθε και η κόρη του άντρα μου, είναι 19 ετών οπότε η 16χρονη με την 19χρονη βγήκανε το βράδυ. Είναι διπλά εμβολιασμένες και οι δυο, γυρίσανε το Σάββατο. Την Κυριακή μου λέει η μαμά μου να πάω να πάρω φαγητό, λέω ας πάρω και την κόρη μου μαζί, αλλά λέω ας κάνω και ένα self test. Βγήκε θετικό. Την πήγα να κάνει rapid το οποίο βγήκε επίσης θετικό και εκεί σήμανε συναγερμός.

Κάναμε όλοι self test και ήταν όλα αρνητικά. Ενημέρωσα το κανάλι ότι μπαίνω σε τηλεργασία προληπτικά. Την επόμενη έκανα πάλι ένα self test που βγήκε αρνητικό, το μεσημέρι έκανα ένα Live για το δελτίο… Με συμβούλεψαν να κάνω ένα μοριακό τεστ. Βγήκε θετικό και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα συμπτώματα. Μετά τον πονόλαιμο μου έγινε τραχύτητα, απίστευτο μπούκωμα στη μύτη, τρεις μέρες πυρετό που δεν έπεφτε με αντιπυρετικά.

Έχεις τέτοιο πόνο στις αρθρώσεις και τα κόκκαλα που δε μπορείς να περπατήσεις να πας μέχρι το μπάνιο. Τώρα είμαι στην ανοσμία και αγευσία, είμαι λίγο στη ζαλάδα. Κάποια στιγμή μούδιασε το δεξί μου χέρι και όλη η δεξιά μου πλευρά. Ο άντρας μου δεν κόλλησε η κόρη του κόλλησε δυστυχώς, αλλά το πέρασε ελαφρά».