Όσα είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου για την πιο δύσκολη στιγμή on air και η αντίδρασή της όταν είδε πρώτη φορά paparazzi φωτογραφία της

Όσα είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου για την πιο δύσκολη στιγμή on air και η αντίδρασή της όταν είδε πρώτη φορά paparazzi φωτογραφία της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και την Κατερίνα Καραβάτου, παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στη δημοσιογραφία, αλλά και στην πιο δύσκολη στιγμή on air.

«Το καλοκαίρι με τις φωτιές που ακούγαμε πολύ δραματικά πράγματα να συμβαίνουν, λύγισα, έπιασα τον εαυτό μου να βουρκώνει και φυσικά προσπάθησα να μην το δείξω. Εκεί το δημοσιογραφικό έφυγε και ήταν δύσκολος ο χειρισμός. Δεν μου αρέσουν οι ειδήσεις bullying παιδιών Εκεί γίνομαι έξαλλη και δείχνω το θυμό μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου και συνέχισε:

«Το να βγω ξινή επειδή παρουσιάζω τα γεγονότα, με σηκωμένο φρύδι, για μένα είναι πρόβλημα γιατί φαίνεται ότι προσποιείσαι και ο τηλεθεατής πατάει το κουμπί. Δεν πρέπει να είσαι ξύλινος επειδή παρουσιάζεις ένα δελτίο ειδήσεων. Εγώ από μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Έκανα όλες της φαιδρότητες, λέω το δελτίο ειδήσεων στον καθρέφτη και τα λοιπά. Τους έβλεπα όλους της γενιάς εκείνης τους ανέλυα και το έκανα με το δικό μου τρόπο… Είχα μακριά μαλλιά ξανθά και μου είπαν ότι για να παρουσιάσω το δελτίο, έπρεπε να κόψω τα μαλλιά μου και μέσα σε μια μέρα έκανα ένα ασύμμετρο καρέ. Ήταν σοκ. Τώρα τα συνήθισα και δεν τα μακραίνω».

Ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τις paparazzi φωτογραφίες η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε:

“Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή αφορά κανέναν, ένα δελτίο ειδήσεων λέω, και θεωρώ έτσι πρέπει να είναι. Έβλεπα φωτογραφίες παπαράτσι και έλεγα, “έλα μωρέ στημένα είναι”, δεν είναι τελικά. Όταν είδα φωτογραφία παπαράτσι κλείστηκα στον εαυτό μου, γι’ αυτό δεν εμφανίζομαι. Δεν με επηρεάζει στο τι επιλογή θα κάνω, είμαι πολύ αυστηρή στο ποιον θα διαλέξω δίπλα μου. Η έκθεση με έχει περιορίσει στην αντίδραση, δεν θα φιλήσω κάποιον δημόσια, δεν θα αγκαλιάσω κάποιον δημόσια».