Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την κατάσταση της υγείας της: Θετικά στον κορονοϊό και τα παιδιά της

Κατερίνα-Καραβάτου-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και περιέγραψε πως βιώνει τον κορονοϊό, αλλά παράλληλα αποκάλυψε πως θετικά στον κορονοϊό είναι και τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνας.

«Σήμερα είμαι καλύτερα και μου κάνετε και καταπληκτική παρέα. Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, γιατί ήμουν πάρα πολύ προσεκτική. Όταν ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα, πίστευα ότι είναι κάποιο κοινό κρυολόγημα. Έκανα τα selftest και στην αρχή ήταν αρνητικά. Eίχα όλα τα συμπτώματα, είχα πυρετό.

Έκανα πυρετό για πολλές ημέρες 38,5, είχα μπούκωμα, αισθανόμουν αδύναμη, πονούσε το σώμα μου και τα κόκαλα μου και κάποια στιγμή άρχισε να με πονάει πάρα πολύ περίεργα το κεφάλι μου και έχασα κατευθείαν και τη γεύση μου. Είχα όλα τα συμπτώματα, από ότι έχτε ακούσει. Μέχρι στιγμής το οξυγόνο μου είναι καλά. Από όλα αυτά που έχω ακούσει το πηγαίνω μέρα μέρα και ώρα ώρα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα την Δευτέρα, την Τετάρτη έκανα self test και βγήκε θετικό.

Ένα δευτερο και κατευθείαν θετικό. Και το rapid και μοριακό βγήκε θετικό. Τώρα είμαστε σε καραντίνα οικογενειακώς και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Και τα παιδάκια είναι θετικά. Είμαστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.