Όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη συγχώρεση στον Γιώργο Κιμούλη και τη μητρότητα

Όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη συγχώρεση στον Γιώργο Κιμούλη και τη μητρότητα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συγκατοίκηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Γιώργο Κιμούλη και στο «καμπανάκι» της μητρότητας.

«Είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό. Μου φτιάχνει το κέφι να είναι όλα τακτοποιημένα και να είναι όλα στη θέση τους. Πρέπει να είναι όλα τέλεια στην κουζίνα. Με τον Γιάννη είμαστε όλη μέρα εκτός σπιτιού, οπότε δεν γίνεται χάλια. Ζουν σε αυτό δύο άνθρωποι που λείπουν αρκετά. Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Βοηθάει σε αυτά που μπορεί» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Όταν δύο άνθρωποι έχουν κοινούς στόχους, αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια άγχη. Μας ενώνει αυτό» επεσήμανε η ηθοποιός για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ενώ σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Κατερίνα Γερονικολού ξεκαθάρισε: «δεν υπάρχει επαφή, το θέμα έχει κλείσει και καλώς έχει κλείσει. Σίγουρα στο εργασιακό περιβάλλον θέλουμε ο ένας να σεβόμαστε τον άλλον, χωρίς να προσβάλλουμε τον άλλον. Τον έχω συγχωρέσει. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να συγχωρούμε και να προχωράμε παρακάτω. Αυτό μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους και δεν μας κάνει να σπαταλάμε ενέργεια σε αρνητικά συναισθήματα».