Όσα είπε η Jennifer Lopez για την καθημερινότητα της με τα δύο έφηβα παιδιά της

Όσα είπε η Jennifer Lopez για την καθημερινότητα της με τα δύο έφηβα παιδιά της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Today” με την Hoda Kotb, βρέθηκε η Jennifer Lopez με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας «The Mother» στο Netflix.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητα της με τα δίδυμα παιδιά, Max και Emme.

Μάλιστα, η JLO απέδωσε ειδική μνεία στην επαναστατική διάθεση, η οποία τα διακατέχει αποδίδοντας το στην εφηβεία την οποία βιώνουν.

«Γίνονται ενήλικες. Αμφισβητούν τα πάντα στη ζωή. Εξετάζουν και κριτικάρουν τα πάντα» είπε η Lopez εκφράζοντας την σκέψη της ότι η νέα γενιά είναι περισσότερο επαναστατική σε σύγκριση με τη δική τους.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής έδωσε πάσα στην Jennifer Lopez, προκειμένου η τραγουδίστρια να αναφερθεί σε μερικές στιγμές από την τωρινή και άκρως εφηβική καθημερινότητα της με τα παιδιά της.

«Σε αντίθεση με τη δική μας γενιά, οι Max και Emme δεν υπακούουν σε κανόνες. Απλά, δεν το κάνουν. Αμφισβητούν τα πάντα, εξετάζουν τα πάντα. Κάτι που είναι σπουδαίο για τον κόσμο μας. Νομίζω θα αλλάξουν τον κόσμο, για να είμαι ειλικρινής, και θα τον κάνουν πολύ καλύτερο, πολύ καλύτερο από αυτό που κάναμε εμείς. Γιατί, απλά έχουν διάθεση να τον αμφισβητήσουν» είπε η Jennifer Lopez.

Επίσης η Jennifer Lopez αναφέρθηκε και στον Ben Affleck, αλλά όχι ως σύζυγο, αλλά ως πατέρα, λέγοντας: «Είναι ένας υπέροχος, υπέροχος πατέρας. Και πατρική φιγούρα και για τον Max και την Emme, γιατί έχει τα δικά του τρία όμορφα παιδιά και μετά είμαστε εμείς».