Το σχόλιο της Jennifer Lopez για τον Ben Affleck μετά τις αποκαλύψεις της Gwyneth Paltrow

Το σχόλιο της Jennifer Lopez για τον Ben Affleck μετά τις αποκαλύψεις της Gwyneth Paltrow

Καλεσμένη στην εκπομπή “The View”, βρέθηκε η Jennifer Lopez με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας «The Mother» στο Netflix.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της και εξύμνησε τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τα παιδιά.

«Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Μου φέρνει δάκρυα στα μάτια. Είναι ειλικρινά ο καλύτερος μπαμπάς που έχω δει ποτέ. Συμμετέχει τόσο πολύ, που μερικές φορές μου δείχνει πώς να γίνομαι κι εγώ καλύτερη με τα παιδιά κάποιες φορές, είναι εκεί και αυτό που θέλουμε είναι ένας μπαμπάς που αν αγαπάει πολύ, να νοιάζεται, να είναι εκεί κάθε μέρα κι αυτός είναι ο Ben», είπε η Lopez.

Ενώ στον απόηχο των σχολίων της Gwyneth, η JLO επέλεξε να συζητήσει τις ικανότητές του ως πατέρα αντί να εισχωρήσει σε λεπτομέρειες που καθόλου δεν θέλει να συζητά δημόσια.

«Είναι τόσο συγκεντρωμένος. Είναι τόσο λαμπερός τύπος ούτως ή άλλως, όπως και τόσο μορφωμένος σε τόσα πολλά πράγματα, και μπορείς να καταλάβεις ότι όταν έκανε τα παιδιά του, διάβασε κάθε βιβλίο και όλα όσα θα μπορούσες να μάθεις για τα παιδιά και τα εφαρμόζει. Είναι παρών και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις, είναι ένας παρών, στοργικός μπαμπάς που νοιάζεται και που εμφανίζεται κάθε μέρα, και αυτός είναι» συμπλήρωσε η Jennifer Lopez.

Όσο για τα παιδιά της, η Lopez παραδέχτηκε πως είναι μια περίεργη φάση στην οποία τα παιδιά ανεξαρτητοποιούνται και καταλαβαίνει πόσο δίκιο είχε και η δική της μητέρα:

«Ζω αυτή την εμπειρία τώρα που καταλαβαίνω τι έλεγε η μητέρα μου, είναι απαραίτητο αυτό που γίνεται, τα παιδιά γίνονται ανεξάρτητα, αλλά πραγματικά, πονάει η καρδιά μου και θέλω να τους πω βγείτε από το δωμάτιό σας να κάνουμε παρέα».