Όσα είπε η Ήβη Αδάμου για την ζωή με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, την κόρη τους στην Αλεξανδρούπολη και το ενδεχόμενο δεύτερο παιδιού

Ήβη-Αδάμου-Μιχάλης-Κουϊνέλης-250x250.png

Συνέντευξη τη Reallife, παραχώρησε η Ήβη Αδάμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι «Για σένα» που κυκλοφορεί αυτό το διάστημα.

«Πρόκειται για το νέο μας τραγούδι με τον Μιχάλη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το κομμάτι και χαίρομαι που το αγάπησε πολύ και ο κόσμος. Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα και βιντεάκια από τον κόσμο και είναι υπέροχο».

Της αφιερώνει άραγε τους στίχους ο Μιχάλης Κουϊνέλης που είναι ο σύντροφος της ζωής της: «Γι’ αυτά καλύτερα να ρωτάτε τον δημιουργό… Τα τραγούδια του Μιχάλη είναι βιωματικά, οπότε πιστεύω πως σίγουρα το αφιερώνει κάπου – το πιο πιθανό στην κόρη μας», απαντά η Ήβη.

Ενώ οι δυο τους επέλεξαν να μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη, προκειμένου η μικρή ΑνατολήΝεφέλη να μεγαλώσει ήρεμα.

«Η καθημερινότητα είναι πιο απλή και εύκολη στην Αλεξανδρούπολη και σίγουρα καλύτερη για ένα παιδάκι. Δεν μας λείπει ούτε η ηρεμία που προσφέρει η Αλεξανδρούπολη, αλλά ούτε η φασαρία της Αθήνας, αφού ταξιδεύουμε συχνά για τη δουλειά. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός είναι το ιδανικό», λέει η Ήβη Αδάμου χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να μεγαλώσει περαιτέρω η οικογένειά της. «Θα θέλαμε φυσικά δεύτερο παιδί».