Όσα είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά και τις δοκιμασίες του GNTM

Όσα είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά και τις δοκιμασίες του GNTM

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το μοντέλο και κριτής του GNTM, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια και τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, ενώ εξήγησε αν όσα βλέπουμε στο reality μόδας ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα της ζωής ενός μοντέλου.

«Μου άρεσε πάρα πολύ το GNTM. Πρώτη φορά έκανα τηλεόραση και είχα κάποιον ρόλο που μπορούσα να μιλήσω και να δείξω ποια είναι η Ισμήνη. Το περίμενα ότι θα με συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά. Ήταν κάτι που το γνώριζα, απλά εγώ πήγα αφότου είχε φύγει η Βίκυ. Έχουμε και πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και από την ίδια την παραγωγή μου είπαν να μην αγχώνομαι, ότι πάω ως κριτής και θα είμαι σε μια ομάδα ανθρώπων που θα κάνω τον εαυτό μου, όχι για να πάρω κάποιον άλλο ρόλο.

Τα σχόλια εντάξει, υπήρχαν. Ένιωσα ότι με αδίκησαν τα σχόλια.. Υπήρχαν σχόλια που δεν είχαν πολύ μεγάλη βάση. Εγώ δε θα μπορούσα να συγκρίνω έναν άνθρωπο που έχει κάνει τόσα πολλά στον χώρο με κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει… Τα έντονα αρνητικά σχόλια ξεκίνησαν πριν καν βγω στην τηλεόραση» είπε η Ισμήνη Παπαπβλασοπούλου.

Ενώ όσον αφορά τις δοκιμασίες του GNTM και το πόσο όσα βλέπουμε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα του μόντελινγκ, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε:

«Πάρα πολλά πράγματα από αυτά που γίνονται στο GNTM όντως ισχύουν στον χώρο του μόντελινγκ. Αλλά επειδή μόνο και μόνο έχεις το στοιχείο του ανταγωνισμού και μέσα σε 1-2 λεπτά πρέπει να βγάλει τη φανταστική φωτογραφία που εμείς θέλουμε, αυτό δεν υπάρχει. Πας και όσο πάρει, μισή ώρα, μια ώρα… Δεν έχεις ένα λεπτό. Αυτό από μόνο του αλλάζει πολύ τα πράγματα. Πολλά όμως κομμάτια μοιάζουν με την πραγματικότητα. Το να απορρίπτεις κάποιον είναι δύσκολο.

Μας έτυχε να υπάρχουν παιδιά που δε μπορούσαν να δεχτούν το όχι. Υπήρξαν φορές που στεναχωρήθηκα επειδή απέρριψα παιδιά γι’ αυτό και έκλαιγα… Στην αρχή ειδικά βλέπεις τόσα πολλά παιδιά που αναγκαστικά λες και όχι. Έλεγα πάρα πολλά ναι και μου έλεγαν ότι πρέπει να πω και κανένα όχι. Εγώ έζησα πάρα πολλές απορρίψεις. Έχω βρεθεί πολύ κοντά σε μεγάλες δουλειές, ένιωθα ότι ήταν ένα βήμα πριν γίνει και εκεί η απόρριψη ήταν πολύ πιο έντονη για μένα».