Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τα νούμερα τηλεθέασης, την Ελένη Μενεγάκη, τη σχέση με τους συνεργάτες της και την προσωπική της ζωή

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για τα νούμερα τηλεθέασης, την Ελένη Μενεγάκη, τη σχέση με τους συνεργάτες της και την προσωπική της ζωή

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη, παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, την προσωπική της ζωή, αλλά και τις φήμες για τη σχέση με τους πρώην συνεργάτες της.

«Έχω μια ηρεμία στην εκπομπή μου που προκύπτει από τους συνεργάτες μου, η εκπομπή πάει σε μια ράγα και προχωράει. Όταν δεν συμφωνώ με ένα θέμα στην εκπομπή, δεν θα καταλάβεις ποτέ στον αέρα ότι δεν συμφωνώ ή ότι με επηρέασε. Στην αρχή δεν με απασχολούσαν τα νούμερα, κάποια στιγμή έφτασαν να με επηρεάζουν και να με στεναχωρούν. Τα νούμερα πλέον τα έχω αφήσει στην άκρη, δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν. Έχανα την ισορροπία μου όταν άρχισα να βλέπω μονοψήφια νούμερα και σταμάτησα να ασχολούμαι», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ενώ σχετικά με τη σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη, η Ιωάννα τόνισε: «Όταν σου πιστώνουν τίτλους μπορεί να καλό και κολακευτικό, μπορεί να γίνει και βαρίδι όμως. Δεν έχω στοιχεία που να θυμίζουν την Ελένη Μενεγάκη. Η διαρκής σύγκριση με την Ελένη Μενεγάκη με έφτασε σε ένα σημείο που πήγαινα σπίτι μου, ένιωθα θλίψη κι έκλαιγα γιατί ήταν κάτι που δεν επεδίωκα. Όταν γράφουν τα δημοσιεύματα για μένα που είναι άδικα τα αφήνω να με επηρεάζουν μέχρι έναν βαθμό. Πλέον απαντάω σε δημοσιεύματα που με αδικούν».

Όσον αφορά τις φήμες για τις σχέσεις με τους συνεργάτες της, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε: «Δεν ίσχυαν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στους συνεργάτες μου και ίσα ίσα χαίρομαι για όσους έχουν προχωρήσει. Έχω βιώσει αμφισβήτηση στη δουλειά μου, κυρίως από γυναίκες».

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την επιθυμία να κάνει οικογένεια, λέγοντας: «Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου θέλω όλα να είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους. Θέλω όλα να είναι ήρεμα, να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Μια ηρεμία, μια αγκαλιά, μια θαλπωρή. Αυτό προκύπτει αν έχεις μια σχέση σε στερεές βάσεις ή αν δεν έχεις σύντροφο προκύπτει από την προσωπική σου ηρεμία.

Παρότι δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου, είμαι σε μια φάση τόσο ήρεμη μέσα μου που θεωρώ ότι όλα αυτά που έρχονται στη ζωή μας τα τραβάμε, τα έλκουμε με κάποιον τρόπο. Θα σου πω όμως ότι αυτό έχω μια έντονη επιθυμία να κάνω οικογένεια. Τα τελευταία χρόνια προέκυψε αυτή η ανάγκη. Κυρίως τον χρόνο που ήρθα στην Αθήνα. Εύχομαι να τραβάω στη ζωή μου τέτοιους ανθρώπους. Θα ήθελα ο άνθρωπος που θα επιλέξω να με θαυμάζει και να με σέβεται».