Όσα είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον απίστευτο τρόπος που της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγός της

Όσα είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τον απίστευτο τρόπος που της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγός της

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο που ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης της έκανε πρόταση γάμου.

«Ο σύζυγός μου, μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας. Ήταν πολύ ωραία εκείνη τη μέρα. Συζούσαμε και είχα μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Εκεί που καθίσαμε να φάμε τα σουβλάκια με έπιασαν τα κλάματα. Ξαφνικά έπεσε κάτω και μου είπε “θες να παντρευτούμε;” Ήταν τόσο ωραίο. Δεν υπήρχε περίπτωση να του πω όχι μετά από αυτή την πρόταση. Όταν γνώρισα τον Νικηφόρο είπα ότι μαζί του θα κάνω παιδί. Επένδυσα, ήταν επένδυση ο Νικηφόρος. Η μητέρα μου, μού είπε όταν αποφάσισα να τον παντρευτώ ότι “παντρεύεστε 4”. Είχε τόσο δίκιο. Πρέπει να σέβεσαι και τη ζωή του πριν» αποκάλυψε η Ευδοκία.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της και την απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της.

«Την έχω χάσει τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου τον έχω χάσει. Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Χάρη στα όργανά της σώθηκαν επτά ζωές. Θα έπρεπε να μου το κάνουν πιο εύκολο όχι να παρακαλάω να πάρουν τα όργανα.

Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα… Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.