Όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου για την άγνωστη πρόταση για τη Eurovision και ο λόγος που αρνήθηκε

Όσα είπε η Έλλη Κοκκίνου για την άγνωστη πρόταση για τη Eurovision και ο λόγος που αρνήθηκε

Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1, παραχώρησε η Έλλη Κοκκίνου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την άγνωστη πρόταση που της έγινε για την Eurovision το 2008 και αρνήθηκε, αλλά και το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας της με την Καίτη Γαρμπή.

Με αφορμή την επική συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή στον τελικό του Just the 2 of us, πολλοί ήταν οι χρήστες του διαδικτύου που πρότειναν να γίνει μια συνεργασία ανάμεσα στην Έλλη Κοκκίνου και την Καίτη Γαμρπή.

«Αν οι όροι και οι προϋποθέσεις ήταν καλές, γιατί όχι; Δεν έχω κολλήματα. Τα παλιά τα αφήνω εκεί που πρέπει να τα αφήσω, στο παρελθόν. Αλίμονο αν κουβαλάω το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. Για να πάμε μπροστά πρέπει το παρελθόν να το αφήνουμε πίσω. Επειδή το συγκεκριμένο παρελθόν κοντεύει σχεδόν 30 χρόνια, είναι στην ιστορία πλέον. Είναι μια ζωή ολόκληρη. Πιστεύω ότι κανένας μας δεν είναι κολλημένος, παρά μόνο οι γύρω γύρω. Δεν θα μπορούσε να γίνει σε ένα μαγαζί; Δεν θα μπορούσε να γίνει ντουέτο; Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά. Αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και οι συνεργάτες να έχουν την ίδια λογική με εμένα», απάντησε η Έλλη Κοκκίνου.

Όσο για την άγνωστη πρόταση που την έγινε για τη Eurovision και το λόγο που αρνήθηκε, είπε: «Το 2008 μου είχε γίνει πρόταση να πάω στη Eurovision. Ήμουν έγκυος, αλλά δεν το ήξεραν όταν μου έκαναν την πρόταση. Ήταν για ανάθεση. Με είχε καλέσει ο Τζώνη Καλημέρης που ήταν στην ΕΡΤ τότε. Μου είπε να μου γράψει ο Φοίβος τραγούδι, να το σκηνοθετήσει ο Φωκάς. Του είπα ότι είναι πολύ ωραία ιδέα, αλλά είμαι σχεδόν 1 μηνός έγκυος και δεν μπορώ. Τον Μάΐο που πήγε η Καλομοίρα ο Αλέξανδρος ήταν μίας ημέρας. Έβλεπα την Καλομοίρα από το μαιευτήριο».