Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τη μητρότητα και την κόρη της: «Ήταν ένας γλοιώδης τύπος»

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τη μητρότητα και την κόρη της: «Ήταν ένας γλοιώδης τύπος»

Καλεσμένη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα με την Νίκη Λυμπεράκη, βρέθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα και για την κόρη της, Αλεξάνδρα.

«Είναι ένα μαγικό ταξίδι, δεν είναι όμως, όπως μου το είχαν περιγράψει. Ωραιοποιείται πάρα πολύ όλο αυτό και η λέξη φέρει ένα βάρος, το οποίο δεν της ταιριάζει. Όταν λέω βάρος, δεν εννοώ ευθύνης, σου δημιουργεί μια υποχρέωση να πρέπει να νιώσεις κάποια συναισθήματα, τα οποία δεν είναι για όλες τις γυναίκες τα ίδια. Δεν θεωρώ ότι μια γυναίκα ολοκληρώνεται μέσα από την μητρότητα, θεωρώ όμως, ότι είναι ένα κομμάτι μέσα από το οποίο μπορείς να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Νιώθω τρομερά ευλογημένη που αυτό το παιδί με έχει επιλέξει για μαμά του. Είναι μαγικός ο τρόπος με τον οποίο γνωρίζεις μια ψυχή. Ουσιαστικά η ευθύνη που έχεις εσύ είναι το να της γνωρίσεις τον κόσμο. Εγώ θα ήθελα η κόρη μου να βγει ένας καλός άνθρωπος, είναι πολύ σημαντικό. Όταν λέω καλός, δεν εννοώ θύμα».

«Το πρόγραμμά μας με την μικρή είναι πολύ συγκεκριμένο. Ξυπνάω το πρωί, πάω στην δουλειά, μετά παίρνω την μικρή από τον παιδικό σταθμό και από εκεί και μέχρι το βράδυ είμαστε μαζί, κάνουμε πράγματα, περνάμε χρόνο. Σαν μητέρα δεν νιώθω ενοχές. Τα δύο πρώτα χρόνια δεν έλειπα καθόλου από την κόρη μου. Μπορούσα να είμαι όσο κοντά ήθελα με το παιδί μου. Ακόμα και τώρα, το ωράριό μου μου δίνει την ευκαιρία να είμαι με το παιδί», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.