Το ‘Β μέρος του «Βινυλίου» που ήταν αφιερωμένο στην ελληνική τηλεόραση της δεκαετίας του ’90, παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Μάλιστα, στην εκπομπή μίλησε η Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεόραση της δεκαετίας του ’90, λέγοντας:
«Εκείνα τα πρώτα χρόνια δεν τα έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, μόνο σε συναισθήματα. Τώρα που παίζατε βίντεο και έβλεπα, όχι μόνα τα δικά μου, αλλά και όλα από εκείνη την εποχή, όλα τα πρωινά προγράμματα, με έπιασαν τα γέλια, όταν είπατε ότι τα πρωινά συνδύαζαν αστρολογία, γυμναστική, μαγειρική μπουζούκια. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο δίκιο».
«Την ώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη – δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, ούτε θα το τολμούσα,- νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή, γιατί συγχρόνως με τη δουλειά, εγώ κάποια στιγμή ξεκίνησα να θέλω να δημιουργήσω οικογένεια . Οπότε το να δουλεύω μέρα ήταν για μένα ότι καλύτερο», συνέχισε η Ελένη για την επιλογή της να αφήσει την πρωινή ζώνη.
«Με βόλεψε πάρα πολύ να είμαι μέρα. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα εδώ, πιο κάτω δεν πρόκειται να πάω. Το βράδυ, αν μου ζητηθεί μόνο μια για μία φορά, αν υπάρχει ένας λόγος, ένα concept να το κάνω. Αλλά να αφήσω τη μέρα και να πάω νύχτα; Πότε ρε παιδιά τώρα; Τόσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.













