Όσα είπε η Ελένη Κοκκίδου για το λόγο που δεν έκανε παιδιά και τα κιλά που έχασε

Όσα είπε η Ελένη Κοκκίδου για το λόγο που δεν έκανε παιδιά και τα κιλά που έχασε

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Ελένη Κοκκίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την επιλογή της να μείνει μόνη της, για την σκέψη που την τρόμαξε, το bullying για τα κιλά και το λόγο που βρήκε καταφύγιο στο φαγητό.

«Μεγάλωσα σε αστική οικογένεια, αλλά με ενδιέφεραν οι λαϊκοί άνθρωποι, με αυτούς έκανα παρέα, γιατί ήταν αυθεντικοί. Δεν έκανα επανάσταση, αλλά μέχρι κάποια ηλικία ζούσα και μια κρυφή ζωή που δεν την ήξεραν οι γονείς μου», ανέφερε η Ελένη Κοκκίδου για την ζωή της και συνέχισε: «Ο εσωτερικός μου εαυτός πέρασε δύσκολα, γιατί στην οικογένειά μου δεν καταλάβαιναν την καλλιτεχνική μου φύση. Βασανίστηκα μέσα μου, μέχρι να βρω τη θέση που μου αναλογούσε στη ζωή», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ήθελα και ήταν να έχω οικογένειά, αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Έτσι δεν έκανα οικογένεια όταν ήταν ο καιρός μου. Κατόπιν δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίο να συγκλίνουν οι ζωές μας. Τα παιδιά είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης, δεν θα παντρευόμουν ποτέ κάποιον επειδή είναι καλό παιδί, για να κάνω παιδιά μαζί του. Μου πήρε χρόνο, αλλά ξεπέρασα το τραύμα.

Έχω μάθει να ζω μονή μου και να είμαι ευχαριστημένη, δεν μελαγχολώ, ούτε στεναχωριέμαι. Τρόμαξα όταν σε ένα χωρισμό μου πέρασε η σκέψη πως θα ήθελα να σκοτώσω κάτι που αγαπούσε εκείνος, συγκεκριμένα το ζώο του. Επειδή εκείνος με χώρισε, ήταν φευγαλέο και σκέφτηκα, «κοίτα να δεις ο άνθρωπος που θα του έρθει η σκέψη της εκδίκησης ή του κακού, ωστόσο απώθησα τη σκέψη, αλλά μου έκανε εντύπωση που μου πέρασε από το μυαλό. Όταν είσαι σε μεγάλη απελπισία, είσαι ικανός για το οτιδήποτε. Δεν έχω ενοχές, γιατί τη σκέψη μου, καθώς είμαι ηθοποιός και μπορώ να το παίξω στη σκηνή, οπότε δεν το κάνω στη ζωή μου. Μου συνέβησαν πολλές απώλειες και δυσάρεστα γεγονότα και η αντίδραση μου ήταν να πιαστώ από το φαγητό».