Όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για την πρόταση που της κάνει συνεχώς ο σύντροφός της και εκείνη αρνείται

Όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου για την πρόταση που της κάνει συνεχώς ο σύντροφός της και εκείνη αρνείται

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show», βρέθηκε η  Έλενα Χριστοπούλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια πρόταση του συντρόφου της, Τόλη Κότση αρνήθηκε και γιατί;

«Δεν θα ήθελα να έχω τόσες πληγές. Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά μου. Στα επαγγελματικά μου δεν μπλέκω τα προσωπικά μου, καθόλου. Άφηνα πολλές πληγές ανοιχτές. Μάθαινα μέσα σε αυτό, ήμουν…. χαζο-ερωτευμένη με τους ανθρώπους που τους άφηνα να μου το κάνουν όλο αυτό.

Μου έχει προτείνει ο Αποστόλης πολλές φορές να εγκαταλείψουμε την Αθήνα και να ζήσουμε κάπου μακριά οι δύο μας και του απάντησα αρνητικά. Δεν μπορώ τώρα ξαφνικά να του πω “Ναι” σε κάτι που έχω απαντήσει αρνητικά. Μου έχει πει να τα παρατήσουμε όλα πολλές φορές και να φύγουμε σε ένα βουνό.

Μπορεί του χρόνου να μου αλλάξει το μυαλό και να είμαι στο βουνό. Είναι δύσκολο να πεις ότι τα παρατάω όλα και φεύγω κάπου, όταν είσαι σε μια φάση της ζωής σου που σε πάει καλά. Επαγγελματικά το γραφείο μου πάει τρένο, η τηλεόραση πάει καλά…», αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου.