Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το “Survivor” και για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο

Όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το "Survivor" και για την σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο

Τις πρώτες δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά, παραχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης και για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Επίσης η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, αφού πολλοί είναι αυτοί που της χρεώνουν την απόφασή του να φύγει από το Survivor All Star.

«Για το θέμα αυτό με τον Στάθη Σχίζα θέλω να πω ότι δεν έγινε ποτέ κάτι τόσο τραγικό, ώστε να το μεγαλοποιήσουν τόσο και να το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα από το πουθενά. Η στάση των συμπαικτών μου, υπήρχε γενικά μια απειλή από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι. Ο Μάριος γνώριζε ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό αυτό για τον Στάθη και δεν πήρε θέση και να υποστηρίξει αυτά που γνώριζε», είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όσο για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Θέλω να μην αναφερθώ καθόλου στο θέμα περί σχέσης και τι γίνεται με εμένα και τον Μάριο. Δεν θα ήθελα να προβληθεί τι έχει γίνει. Είχα πει στον Μάριο ότι είναι η ντροπή της Κύπρου; Δεν ξέρω ποια γυναίκα στη θέση μου δεν θα αντιδρούσε με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν θυμάμαι καν τι είχα πει. Το ότι έχω φτάσει στο σημείο μετά από δυο μήνες να γελάω με αυτό είμαι σε καλό δρόμο».