Όσα είπε η Δέσποινα Βανδή για το ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το μονόπετρο

Βασίλης-Μπισμπίκης-Δέσποινα-Βανδή-250x250.jpg

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή με αφορμή τα 30 χρόνια που συμπλήρωσε στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα, τα παιδιά της, τα αρνητικά σχόλια για τις εμφανίσεις της αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά» εξήγησε η Δέσποινα Βανδή και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής».

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που ακούει για τις εμφανίσεις της, η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει».

Επίσης η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί σε αυτή την φάση της ζωής της, λέγοντας: «Είναι κάτι που δεν με απασχολεί στο τώρα… το τι θα γίνει μετά κανείς δεν το ξέρει. Όλα τα σχόλια που γίνονται για το μονόπετρο τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο».

Ενώ η ερμηνεύτρια εξομολογήθηκε: «Φαντάζομαι το υπόλοιπο της ζωής μου με τον Βασίλη όμορφή, να είμαστε γεμάτοι, αγαπημένοι όπως είμαστε σήμερα, με αρμονία με απλές στιγμές. Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου γιαγιά αλλά θέλω να μου συμβεί. Θα συνοδεύει πάντα την κόρη μου ότι οι γονείς της είναι διάσημοι, θέλω να είναι ευτυχισμένη».