Όσα είπε η Δανάη Παππά για τον ρόλο της στο “Σασμό” και τη σχέση της με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη

Όσα είπε η Δανάη Παππά για τον ρόλο της στο "Σασμό" και τη σχέση της με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά “Σασμός” και ενσαρκώνει την “Θεοδώρα”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”, η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο της και τη σχέση με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

«Αυτή η πρόκληση με ιντριγκάρει πολύ. Είπα αμέσως το ναι, γιατί είχα διαβάσει το βιβλίο και η “Θεοδώρα” είναι από τους χαρακτήρες που έχουν ενδιαφέρον από το πώς φαίνεται και τι τελικά κάνει. Με το που μου είπαν να πάω για κάστινγκ στο Σασμό, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο εκτός από τη “Θεοδώρα”. Κανέναν άλλο ρόλο. Η σειρά Σασμός έχει τη λεβεντιά μέσα της», είπε η Δανάη Παππά.

Όσον αφορά τον Λάμπρο Λάζαρη δήλωσε: «Θαυμάζω σε εκείνον ότι είναι εργασιομανής και το έχω κι εγώ αυτό. Οπότε εκεί ταιριάξαμε. Σπρώχνει ο ένας τον άλλο και κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλω να θαυμάζω κάποιον, αν δεν το κάνω, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι σε μία σχέση. Την αγαπάμε την Κρήτη με τον Λάμπρο. Έχει και μία παλιά ρίζα από εκεί. Ο γάμος είναι κάτι που σκέφτομαι ότι θα ήθελα να συμβεί κάποια στιγμή. Τώρα, δεν σκεφτόμαστε κάτι ιδιαίτερο, είμαστε πολύ καλά εκεί που είμαστε και ό,τι φέρει ο χρόνος».