Όσα είπε η Αθηναΐς Νέγκα για την λεύκη, τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και το λόγος που δεν θα έκανε ποτέ κατάψυξη ωαρίων

Όσα είπε η Αθηναΐς Νέγκα για την λεύκη, τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και το λόγος που δεν θα έκανε ποτέ κατάψυξη ωαρίων

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Αθηναΐς Νέγκα.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο άγχος που της δημιουργεί το γεγονός ότι ο σύζυγος της είναι 14 χρόνια νεότερος ενώ εξήγησε γιατί δεν θα έκανε ποτέ κατάψυξη ωαρίων.

«Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα και δεν αισθανόμουν άνετα. Νομίζω ότι το έχω λίγο ξεπεράσει, όχι απόλυτα. Ακόμα σε κοιτούν στο δρόμο, προσπαθώντας να καταλάβουν εάν έχεις καεί. Στις συνεντεύξεις με ρωτάνε δύο πράγματα, «έχετε λεύκη» και «ο άνδρας σας είναι νεότερος». Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει για μένα», είπε η Αθηναΐς Νέγκα.

Μάλιστα, η Αθηναΐς Νέγκα εξήγησε τι κρύβει η εξής φράση που έχει γράψει: «Έχω έναν σύζυγο, που μοιάζει σαν γιος μου».

«Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγος είναι νεότερος. Εγώ μεγαλώνω και βλέπω τα σημάδια πάνω μου, τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram “τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή», πρόσθεσε η Αθηναΐς Νέγκα και συμπλήρωσε:

«Είμαι φοβικά ανεξάρτητη. Νομίζω ωριμάζοντας κάτι συμβαίνει μετά τα 40κάτι. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου».

Επιπλέον, η Αθηναΐς ανέφερε πως ποτέ δεν θα έβαζε τα ωάριά της σε κατάψυξη και πως είχε ξεκαθαρίσει στον σύζυγό της πως δεν θα προσπαθήσει να αποκτήσουν μαζί παιδί, όμως ήρθε τυχαία: «Είναι λάθος να θέτεις όρους σε μία σχέση, όπως το να πρέπει ο άλλος να σου «χαρίσει» ένα παιδί».

Η Αθηναΐς Νέγκα αναφέρθηκε και στις απαιτήσεις της τηλεόρασης, λέγοντας: «Αν είχα κανάλι θα είχα με την Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου, με πολύ συγκεκριμένες φίρμες και εδραιωμένες τηλεοπτικές προσωπικότητες. Δεν μπορώ να είμαι πετυχημένη στην τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω νούμερα. Εάν πίστευα ότι ταιριάζω, θα είχα γίνει ξανθιά. Όταν έχεις κάνει τηλεόραση και μετά σταματάς, ο κόσμος σε ρωτάει συνέχεια πού χάθηκες. Σε παίρνει η μπάλα, αισθάνεσαι άσχημα».