Όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της

Όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, μίλησε η Ανθή Βούλγαρη.

Η δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, μεταξύ άλλων εξήγησε τι ακριβώς της συνέβη και χρειάστηκε να απουσιάζει μερικές ημέρες από την εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega”.

«Εντάξει, περιπέτεια. Πιάστηκε η μέση μου. Όποιος έχει από το παρελθόν προβλήματα, όταν πάει να σηκώσει χαλιά. Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε με τα χαλιά γι’ αυτό το έπαθα αυτό αλλά εντάξει, είχε πρόβες, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Ενώ στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Δε μπορώ χωρίς τον Ιορδάνη και δε μπορώ και χωρίς τον κόσμο που μας βλέπει το πρωί. Το πρωινό ξύπνημα δε συνηθίζεται αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο όταν ξέρεις ότι θα πας και θα βρεις μια πολύ καλή ομάδα δεμένη.

Έναν άψογο συνεργάτη και ξέρεις ότι θα βρεθείς με το κοινό, έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο… Είναι πολύ ωραία αυτή η σχέση. Δόξα τω Θεώ αν και είναι αρχή πάμε πολύ καλά. Είναι όμορφη χρονιά γιατί έχουμε πολύ ανταγωνισμό. Είναι καινούργια τα σχήματα, οι ομάδες είναι καινούργιες, είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι. Πραγματικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά».