Όσα είπε η Άννα Φόνσου για το λόγο που δεν έκανε παιδιά, την υιοθεσία της κόρης της αδελφής της και τον πρώτο γάμο της

Όσα είπε η Άννα Φόνσου για το λόγο που δεν έκανε παιδιά, την υιοθεσία της κόρης της αδελφής της και τον πρώτο γάμο της

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρησε η Άννα Φόνσου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον μεγάλο της έρωτα που δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά και για την κόρη της που υιοθέτησε από την αδελφή της.

«Αυτοσαρκάζομαι με την ηλικία μου γιατί είναι μια άμυνα προκειμένου να το πουν οι άλλοι. Δεν σκέφτομαι πόσο χρονών είμαι , είμαι άχρονη! Μόλις βλέπω την ταυτότητα μου παθαίνω μια ταχυπαλμία», είπε η Άννα Φόνσου.

Μάλιστα, η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε και στην επιλογή της να μην κάνει παιδιά, αλλά και για το παιδί της αδελφής της που υιοθέτησε, λέγοντας: «Συνειδητά δεν έκανα παιδιά, νομίζω ότι το πιο δύσκολο σε αυτή τη ζωή είναι να μεγαλώνεις παιδιά. Επειδή ήμουν με την καριέρα μου και επειδή το παιδί της αδελφής μου το έχω από δέκα ημέρων δεν μου έλειψε να αποκτήσω δικό μου. Όλα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μάνα τα έχω αισθανθεί με την Ασημίνα».

Επίσης η Άννα Φόνσου δηλώνει πως δεν γεννήθηκε για να γίνει ηθοποιός: «Δεν ήμουν πλούσια και όταν έγινα κόντεψα να τρελαθώ. Τι παγίδα είναι να είσαι με έναν πλούσιο άνδρα γιατί όταν θες να φύγεις λες που να πάω με τόσες ανέσεις; Άλλαξε η ζωή μου όταν γνώρισα τον Κώστα Βαγιάνο, δεν τον παντρεύτηκα γιατί δεν παντρεύεσαι το μεγάλο σου έρωτα. Οι άντρες που παντρεύτηκα ήταν οι καλύτεροι άντρες του κόσμου, εγώ φταίω που τέλειωσαν».

Όσο για τον πρώτο της γάμο που ήταν επεισοδιακός, είπε: «Ο πρώτος μου γάμος ήταν επεισοδιακός με κουμπάρα την Αλίκη και τον Κωνσταντάρα. Η Αλίκη στο γάμο μου επισκίασε τα πάντα, η νύφη ήρθε σε όγδοη μοίρα, κρίμα το φουστάνι που φόρεσα. Δεν θα μου άρεσε να έχω μια σχέση για να έχω σύντροφο, σύντροφο έχουν τα κόμματα. Όταν πάψω να ονειρεύομαι θα σταματήσει και η ζωή μου».