Headlines

Όσα είπε η Άννα Φόνσου για την υπόθεση του Γιώργου Μαρίνου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», βρέθηκε η Άννα Φόνσου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

«Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο Σπίτι του Ηθοποιού σε μία σουίτα, φώναξα μία νοσηλεύτρια και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητούν φωτογραφίες. Μαζί του βρισκόταν και ο κος Βασίλης, τα παιδιά του οποίου έχει βαφτίσει ο Γιώργος Μαρίνος. Αφού πέρασε ένας μήνας, του είπα ότι δεν μπορούμε να τον έχουμε στο Σπίτι του Ηθοποιού εφόσον έχει λεφτά.

Μου είπε τότε ότι είχα δίκιο, έρχεται ο Φασουλής, τον πήρε μαζί με τον κ. Βασίλη για να πάει σε ένα ίδρυμα και την επόμενη ημέρα του τηλεφώνησα και μου είπε ότι είναι σε έναν παράδεισο. Του είπα ότι θα πάω την επόμενη ημέρα, τον κάλεσα νωρίτερα και δεν απαντούσε.

Παίρνω το ίδρυμα και μου είπαν πως έφυγε με τον κ. Βασίλη. Μετά με πήρε ο κ. Βασίλης, μου είπε να μην ξανασχοληθώ ποτέ με τον Μαρίνο για το που είναι και τι κάνει και με έβρισε κιόλας. Δεν έχει δικαίωμα να μην μας λέει που είναι ο Γιώργος Μαρίνος», είπε η Άννα Φόνσου.