Όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη για το λόγο που δεν έχει σύντροφο και η εξομολόγηση για τον γιο της

Όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη για το λόγο που δεν έχει σύντροφο και η εξομολόγηση για τον γιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή “Mega stories”, βρέθηκε η Αγγελική Νικολούλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της και τον γιο της.

«Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Ενώ στη συνέχεια, για τον λόγο που δεν έχει σύντροφο η Αγγελική Νικολούλη δήλωσε: «Ο γιος μου έχει κάνει τη δική του ζωή, έχει φύγει και εγώ είμαι μόνη με την δουλειά και όλα αυτά. Δεν μπορώ να πω ότι έχω την ανάγκη ενός συντρόφου. Να σου πω και κάτι; Τυχαίνει να είμαι μόνη. Τύχη είναι όλα αυτά. Έχουμε ερωτευτεί τη δουλειά μας; Έχουμε παντρευτεί εμείς τη δουλειά μας; Φοβούνται οι άντρες τις δυναμικές γυναίκες».

Μάλιστα, ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης συμπλήρωσε: «Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο».