Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα και η απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα και η απάντηση για τις πλαστικές επεμβάσεις

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Love it” και τον Χρήστο Λυσσέα, παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με αφορμή τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι “Φώτα Χαμηλά”.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται, στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και στη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα.

«Από μικρή είχα μια απάθεια στις αρνητικές κριτικές, δεν μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι προσβολή γιατί από τη στιγμή που εκτίθεσαι είναι όλα στο πρόγραμμα. Παλαιότερα είχα ακούσει κάποιες ανακρίβειες σχετικά με τον χωρισμό μου, σχετικά με τον πρώην άντρα μου, τα οποία ναι μεν με ενοχλούσαν γιατί άγγιζαν το προσωπικό επίπεδο, προτιμώ να μιλάνε για την δουλειά μου. Τη προσωπική μου ζωή επειδή την προστατεύω, προτιμώ να μην την σχολιάζουν.

Έχω στείλει μήνυμα σε δημοσιογράφο για κάτι που έγραψε και με ενόχλησε, συνήθως τα αφήνω όλα να ξεχαστούν. Το θεωρώ αστείο γιατί είμαστε στο 2022 και νομίζω όλες οι γυναίκες είτε το αποδέχονται είτε όχι, κάνουν κάποιες επεμβάσεις, αυτά που έχω κάνει εγώ όμως, είναι πολύ συγκεκριμένα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Ο Στάθης είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και θέλω να έχω, μου δίνει ωραία ενέργεια. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ δοτικός και του εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω θα έχει μεγάλη πορεία στο παιχνίδι. Είναι άντρας. Μου αρέσει που είναι σοβαρός και στο παιχνίδι κρατάει μια συγκεκριμένη στάση, μια σταθερότητα, δεν ξεκατινιάζεται.

Είναι άνθρωπος που σου δίνει λύσεις για όλα τα προβλήματα, είναι δίπλα σου και σε βοηθάει. Τα λόγια του για εμένα, με συγκίνησαν. Έχω υπέροχα συναισθήματα για αυτόν, είναι πολύ έντονα. Έχω δεχτεί πολλές φορές πρόταση για να συμμετέχω στο Survivor, αλλά αφού δεν πήγα και φέτος που ήταν ο Στάθης, νομίζω δεν θα πάω ποτέ».