Όσα είπαν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη για τη σχέση τους μετά τον χωρισμό και την ενασχόληση του γιου τους με την υποκριτική

Όσα είπαν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη για τη σχέση τους μετά τον χωρισμό και την ενασχόληση του γιου τους με την υποκριτική

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, βρέθηκαν ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη.

Το πρώην ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο του γάμου του, τους δύο γιους που απέκτησαν μαζί αλλά και για το πώς κατάφεραν να «χτίσουν» μια δυνατή φιλία μετά το τον χωρισμό τους.

«Είχε έρθει να δει μια παράσταση στην οποία έπαιζα ως μαθητής ακόμα. Κάπου εκεί “τρακάρουμε” ξανά σε ένα μπαράκι και κάπως λέμε να πάμε για έναν καφέ. Εκεί αρχίζουν όλα», ανέφερε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Η αλήθεια είναι ότι ερωτευτήκαμε πάρα πολύ! Η ιστορία απέδειξε ότι ερωτευτήκαμε πολύ και σε μεγάλο βάθος. Ενηλικιωθήκαμε μαζί, ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ νέοι», παραδέχτηκε η Μυρτώ Αλικάκη και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ καλή μου φίλη η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η Δήμητρα λέει μια πολύ ωραία κουβέντα “όταν φεύγει από τη μέση το σeξ οι σχέσεις γίνονται καλύτερες”. Γιατί όταν φεύγει αυτή η κτητικότητα, η απαίτηση να είμαστε ο ένας και μοναδικός στη ζωή του άλλου, ο φόβος μην και δεν είμαστε, αρχίζουν και μένουν τα αγνά συναισθήματα των ανθρώπων και πιστεύω με τη Μυρτώ αυτό έχει συμβεί. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε, έχουμε δυο παιδιά που τα λατρεύουμε και οι δυο θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Εγώ νιώθω ότι είναι πιο στέρεη η εμπιστοσύνη».

Μάλιστα, η Μυρτώ Αλικάκη παραδέχτηκε πως τα παιδιά τους είναι και ο βασικός ίσως λόγους που μένει «ζωντανή» η σχέση τους και η επικοινωνία που έχουν σχεδόν καθημερινά.

«Αν δεν είχαμε τα παιδιά μπορεί να μη μιλιόμασταν τώρα. Η μητρότητα για μία γυναίκα που θέλει να είναι δημιουργική, αφενός της καλύπτει ένα πολύ σημαντικό υπαρξιακό κομμάτι, αφετέρου της παίρνει και πάρα πολύ ενέργεια. Νιώθω ότι έχω αφήσει πίσω μου πράγματα επαγγελματικά, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί έχω τα αγόρια μου», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

Όσο για τον μεγάλο τους γιο ο οποίος ασχολείται με την υποκριτική, η Μυρτώ Αλικάκη είπε: «Η ιδέα ότι ο γιος μας ασχολείται με αυτό το πράγμα με συγκινεί πάρα πολύ. Φαντάζομαι ότι το κάνει για πάρα πολλούς λόγους, ο ίδιος θα τους διαλευκάνει στην πορεία. Εγώ βλέπω ότι αυτή είναι μία επιλογή που τον έχει φωτίσει».

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη σημερινή μας σχέση και αυτά είναι τα υπέροχα της ζωής. Ένιωθα ότι τελειώνει η ζωή μου ότι θα πεθάνω ότι μόνο τα παιδιά μου με κρατάνε στη ζωή γιατί ήταν πολύ καιρό που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα που παλεύαμε και δεν τα καταφέρναμε» συμπλήρωσε η Μυρτώ Αλικάκη.