Όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς για την απειλή που δέχτηκε από τον Τάκη Καραγκούνια

Όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Ρουβάς για την απειλή που δέχτηκε από τον Τάκη Καραγκούνια

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello», παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο chef μεταξύ άλλων μίλησε για την παρουσία του στο Survivor και τον πρώην συμπαίκτη του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, τον απείλησε κατά την διάρκεια ενός αγωνίσματος.

Άρης και Τάκης Καραγκούνης, ένα δίδυμο γεμάτο ένταση. Πώς σχολιάζει την συμπεριφορά τους;

Ο Τάκης έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και ακραία συμπεριφορά, δεν συγκρατεί τον εαυτό του. Νομίζω πως αν ήταν πιο ψύχραιμος και συγκαταβατικός, ο κόσμος θα τον αγκαλιάζει περισσότερο. Κάπου το έχασε. Ο Άρης, πάλι, είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να αφήσει κάτι αναπάντητο, και αυτό του έχει κοστίσει. Όταν μπλέκεις σε καυγά με έναν άνθρωπο που δεν σταματά ποτέ, το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.

Ανέφερες ότι ο Τάκης σε απείλησε. Τι είδους απειλή ήταν αυτή;

Πρόκειται για ένα περιστατικό που συνέβη σε αγώνισμα λίγο πριν αποχωρήσω από το «Survivor». Μου είπε κάτι πολύ άσχημο, το οποίο γνωρίζουν και οι συμπαίκτες μου αφού το άκουσαν. Πιθανότατα να έχει καταγραφεί γιατί υπήρχαν μικρόφωνα. Ο Τάκης κινούνταν κάπως απειλητικά προς τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του. Θα πρέπει να μάθει να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Τι αφορούσε η απειλή του;

Θα έκανε κάτι που θα τον οδηγούσε να φύγει όπως ο Κατσαούνης, και δεν τον ενδιέφερε. Όταν λες κάτι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το κάνεις, όμως, όταν εκφράζεσαι με αυτό τον τρόπο, δίνεις ένα δείγμα ότι θα μπορούσες και να το κάνεις. Αν θέλω να αποδείξω ότι με απείλησε, μπορώ. Είναι ένας άνθρωπος που αναμφίβολα έχει επιθετική συμπεριφορά.

Ο Άρης ήρθε αρκετά κοντά με την Σοφιάνα. Πολλοί έκαναν λόγο για ειδύλλιο.

Και εγώ ήρθα κοντά με την Ναυσικά, τι σημαίνει αυτό; Το ότι επικοινωνείς καλύτερα με κάποιους ανθρώπους δε σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει ειδύλλιο. Δεν μπορούμε να φωτογραφίζουμε ή να βάζουμε ταμπέλες. Πολύ κακό για το τίποτα.