Όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου για το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου για το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου, παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξής της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την γνωστοποίηση του προβλήματος της υγείας του.

Επίσης η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως μετά την εκπομπή ο παρουσιαστής την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε συγγνώμη.

«Την ώρα της συνέντευξής μας άρχισε να μη μπορεί να μιλήσει ο Γρηγόρης. Είναι αυτό που λέμε ότι κολλάει το στόμα και θες νερό. Του είπα να σταματήσουμε γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν μαγνητοσκοπημένη. Σταματήσαμε, ήπιε νερό αλλά δε μπορούσε πάλι να συνεχίσει. Μου είπε ότι αυτό το παθαίνει συνήθως όταν κάνει γυρίσματα για τον “Εκατομμυριούχο”… Μου είπε ότι του έχει συμβεί να σταματήσει και να μη μπορεί να συνεχίσει. Πήρε τον χρόνο του ο άνθρωπος, ήπιε ξανά λίγο νερό… Το είπε 2-3 φορές μέσα στη συνέντευξη, “θα με συγχωρέσετε αλλά έχω ένα πρόβλημα”» αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ενώ μετά την προβολή του αποσπάσματος και όσων είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το πρόβλημα υγείας του, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε ότι της τηλεφώνησε και της είπε:

«Αφότου έφυγα από το γύρισμα, με πήρε τηλέφωνο στον δρόμο να μου ζητήσει και πάλι συγγνώμη και μου είπε ότι σταμάτησε το γύρισμα και πήρε τηλέφωνο τον γιατρό του γιατί δε μπορούσε να συνεχίσει. Απ’ ότι κατάλαβα ήταν από τις λίγες φορές που το έπαθε σε τόσο μεγάλη έκταση. Μου είπε ότι ο γιατρός του, τού είπε να πάει να κάνει αυτή την καμπύλη ζαχάρου για να δει σε τι στάδιο βρίσκεται».