Όσα αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου για την δεύτερη εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

Όσα αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου για την δεύτερη εγκυμοσύνη και το φύλο του μωρού

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε η Μαντώ Γαστεράτου.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη 2η εγκυμοσύνη της και το παιδί που περιμένει με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Παράλληλα η Μαντώ αποκάλυψε πως ακόμη δε γνωρίζει το φύλο του μωρού.

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το δεύτερο παιδί μας. Τώρα διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Το πρώτο τρίμηνο πήγε πάρα πολύ καλά.

Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη τρώω κι αυτό είναι η κοινή συνισταμένη. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Μάλιστα, έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να παρεκτραπώ, όταν ξαναμείνω έγκυος. Μου αρέσει πολύ να τρώω σοκολάτες.

Το μωρό το περιμένουμε το καλοκαίρι. Το φύλο δεν το γνωρίζω. Ήμουν κοντά στη σκέψη να είναι πάλι αγοράκι, αλλά όταν μιλούσα με μία φίλη στο τηλέφωνο μου είπε ότι αν είναι κορίτσι, θα είναι η συνέχειά μου.

Ό,τι θέλει ας είναι. Ανοίγω την τηλεόραση συγκεκριμένες ώρες. Τώρα που είμαι έγκυος, με ρίχνει να ακούω για πόλεμο, αυτά που συμβαίνουν σε μικρά παιδάκια και γυναικοκτονίες» είπε η Μαντώ Γαστεράτου.