Όσα αποκάλυψε η Έλενα Γαλύφα για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Όσα αποκάλυψε η Έλενα Γαλύφα για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό και τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Όπως έγινε γνωστό, η Έλενα Γαλύφα είναι ανάμεσα σε αυτούς που νοσούν από κορονοϊό.

Η Influencer και Fashion Blogger μίλησε στην εκπομπή “T- Live” και αποκάλυψε τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, αλλά και πως ανακάλυψε ότι είναι θετική.

«Ανήκω στην τελευταία κατηγορία που αναφέρατε πριν, είχα κάνει το εμβόλιο της Τζόνσον. Είμαι στην τρίτη μέρα, το έχω περάσει πολύ ήπια. Μόνο το μπούκωμα έχω. Εγώ δεν κατάλαβα ότι είχα, ούτε σύμπτωμα είχα.

Επειδή διοργάνωνα ένα τραπέζι στο σπίτι για τα γενέθλιά μου είπα να πάω να τσεκαριστώ. Είχα πει και στους καλεσμένους να κάνουν τεστ. Η Όμικρον όμως δεν ανιχνεύεται πάντα με τα rapid tests. Πήγα στην κλινική, έκανα και τα δύο τεστ. Το rapid ήταν αρνητικό. Σηκώνομαι το πρωί να κάνω τις ετοιμασίες μου, να δω τι θα βάλω κλπ και τσουπ βλέπω το email και ήμουν θετική.

Οφείλεις να είσαι προσεκτικός για τους άλλους και έτσι έκανα το τεστ. Δεν είχα συμπτώματα, το βράδυ ανέβασα δέκατα, είχα κρυάδες, μπούκωμα, φρικτό πονοκέφαλο. Την επόμενη μέρα όλα υποχώρησαν. Δεν είχα κάνει ακόμη την επαναληπτική. Ευτυχώς όρεξη, όσφρηση και γεύση έχω ακόμη!» ανέφερε η Έλενα Γαλύφα.