Όλγα Πολίτου για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον βρήκα στο πάτωμα – Δεν σκέφτομαι να βγάλω τα μαύρα»

Όλγα Πολίτου για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον βρήκα στο πάτωμα – Δεν σκέφτομαι να βγάλω τα μαύρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Όλγα Πολίτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στο θέατρο και την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, η οποία την έχει συγκλονίσει ,ενώ τόνισε πως δεν έχει σκεφτεί να βγάλει τα μαύρα ρούχα από εκείνη την ημέρα.

«Η απώλεια είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή του ανθρώπου. Ο άντρας μου έφυγε από τη ζωή και το βράδυ έπαιξα παράσταση. Ο άνδρας μου έσπασε το ισχίο του, έπεσε στο σπίτι. Θεσσαλονικιός πολύ δυνατός, ΠΑΟΚτσής μέχρι θανάτου και ήθελε να δει ένα ματς της ομάδας», είπε η Όλγα Πολίτου.

«Του λέω: “να πεταχτώ λίγο μέχρι τη Δήμητρα τη Γκουντούνα να μου φτιάξει το ίντερνετ για να μιλάω με τον αδελφό μου στην Κύπρο”; Μου λέει: “ναι, πήγαινε, εγώ θα δω το ποδόσφαιρο”. Επιστρέφοντας μετά από 3 ώρες περίπου στο σπίτι, τον βρήκα κάτω», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Πενθώ εμένα, για εμένα είναι η κατάσταση, όχι για τον Γιώργο. Το θέμα είναι πώς αισθάνομαι εγώ. Βγαίνω, πηγαίνω σε πρεμιέρες που με καλούν οι συνάδελφοι, μου έχουν συμπαρασταθεί πάρα πολύ… αλλά δεν το σκέφτομαι να βγάλω τα μαύρα ακόμα», πρόσθεσε η Όλγα Πολίτου.

«Η παράσταση οπωσδήποτε σε αγκαλιάζει με διαφορετικό τρόπο, είναι μία ψυχοθεραπεία. Δεν την αγκαλιάζουμε μόνο εμείς αλλά και εκείνη», κατέληξε η Όλγα Πολίτου.