Όλγα Κεφαλογιάννη για υπόθεση Γεωργούλη: «Απαράδεκτο ότι δόθηκαν τα στοιχεία της…»

Όλγα Κεφαλογιάννη για υπόθεση Γεωργούλη: «Απαράδεκτο ότι δόθηκαν τα στοιχεία της...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Βουλευτής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που έχει προκαλέσει πολιτικό «σεισμό».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν πολιτικοποιεί τέτοια θέματα και κυρίως δεν γενικεύει. Το λέω αυτό γιατί έχουμε δει πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν. Έχουμε δει στο παρελθόν hashtags που συνδέουν κακοποιητικές συμπεριφορές με πολιτικά κόμματα. Αυτό που έχει συμβεί είναι μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία που βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης.

Το πολιτικό σκέλος έχει να κάνει με τα ερωτηματικά που δεν απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουμε ότι αυτή η καταγγελία έχει γίνει πριν από τρία χρόνια. Τι έχει γίνει όλο αυτόν τον καιρό. Γνώριζαν; Τι έπραξε τόσο καιρό;», είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη προσθέτοντας ότι θα έπρεπε από το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να έχουν ψάξει το θέμα περισσότερο.

«Θεωρώ απαράδεκτο ότι δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της καταγγέλλουσας χωρίς δική της συναίνεση. Η γυναίκα βγήκε χθες κι έκανε μία ανάρτηση ότι αυτό είναι κάτι που έχει διαχειριστεί με μεγάλη δυσκολία, ότι έχει ένα προσωπικό και οικογενειακό κόστος κι αν θέλουμε να λέμε ως κοινωνία ότι αυτά τα ζητήματα δεν πρέπει να τα κρύβουμε, τότε δεν μπορούμε να μην τα σεβόμαστε τα θύματα στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να βγουν τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα. Το λέω, γιατί υπάρχει η υπόνοια ότι τα στοιχεία της γυναίκας δόθηκαν από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό για μένα είναι το πιο απαράδεκτο από όλα», συμπλήρωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη για την Ελένη Χρονοπούλου.