Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη | Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Η ΠΕΝΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αποκαλύπτει με έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο όλα τα μυστικά για να ζούμε με σωματική και ψυχική ισορροπία.

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, οι επιστήμονες δίνουν οδηγίες χρήσης για τα συμπληρώματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, τα οποία λαμβάνουν, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, πάνω από τους μισούς Έλληνες. Πόσοι όμως παίρνουν τα συμπληρώματα που πραγματικά χρειάζεται ο οργανισμός τους και τα λαμβάνουν με τον ορθό τρόπο και στη σωστή δοσολογία;

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την ηθοποιό Πένυ Αγοραστού, η οποία μιλά για τις βιταμίνες που παίρνει σε καθημερινή βάση.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής ενημερωνόμαστε για τη διατροφική αξία των ζυμαρικών, καθώς και για ένα είδος μασάζ που απευθύνεται αποκλειστικά σε εργαζόμενους.

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, η εκπομπή εστιάζει στο πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε για να στηρίξουμε έναν άνθρωπο που δοκιμάζεται από καρκίνο.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος μιλά για όσα έκαναν οι δικοί του άνθρωποι στην προσπάθειά τους να σταθούν δίπλα του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, και εξηγεί ποιες συμπεριφορές τον βοήθησαν σε αυτή την περιπέτεια με την υγεία του.

Ακόμα, σε άλλες ενότητες της εκπομπής ειδικοί αναλύουν τον καταναλωτισμό στην παιδική ηλικία, μαθαίνουμε πώς γίνεται η κομποστοποίηση με οικιακά απορρίμματα καθώς και ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις ιώσεις.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas