Οι τρεις κριτές του MasterChef δηλώνουν έτοιμοι για δράση

Οι τρεις κριτές του MasterChef δηλώνουν έτοιμοι για δράση

H κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ του 5ου κύκλου για το MasterChef  και ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς έκαναν πολλές προσωπικές αποκαλύψεις.

«Ο σκηνοθέτης μας μάς έχει συνηθίσει στα τρέιλερ που είναι ιδιαίτερα, έξυπνα και περίεργα καμιά φορά», δήλωσε αρχικά για το διαφημιστικό σποτάκι του νέο κύκλου που έγινε viral, ενώ αποκάλυψε και το πώς έγινε το δέσιμο των σχοινιών.

«Και ο Σωτήρης στέλνει φαγητό από το delivery, το ίδιο και εγώ στέλνω, οπότε κάνουμε εναλλαγές καθημερινά από τα εστιατόριά μας. Χθες που φάγαμε όλοι από εμένα κάνανε όλοι “μμμ πολύ ωραίο”», δήλωσε στη συνέχεια για το αν τρώει από τα χεράκια των άλλων κριτών του MasterChef.

«Αν έκλεβα κάτι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο θα ήταν το κινητό για να μην παίζει παιχνίδια στα διαλείμματα, το ίδιο και από τον Σωτήρη αλλά για να μη μιλάει στα τηλέφωνα», υπογράμμισε σε σχετική ερώτηση ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη σειρά του χαρακτήρισε με το γνωστό του χιούμορ τους άλλους δύο κριτές ως «πονηρά σαυρίδια».

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς εξήγησε τον λόγο που αρνήθηκε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να του βαφτίσει το μωρό.

«Δεν έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Ονοματοδοσία έχουμε κάνει στην Αριάνα, στον Κέντζι τη χρωστάμε, οπότε έχει ο καιρός», δήλωσε.

Τέλος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ότι θα έκλεβε τον αγαπημένο νυχοκόπτη του Σωτήρη Κοντιζά και τα μανικετόκουμπα του Πάνου Ιωαννίδη.