Οι πρώτες φωτογραφίες του Μιχάλη Σαράντη με τη Μαίρη Μηνά και τη νεογέννητη κόρη τους

Οι πρώτες φωτογραφίες του Μιχάλη Σαράντη με τη Μαίρη Μηνά και τη νεογέννητη κόρη τους

Όπως έγινε γνωστό, σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης, καθώς η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Σαράντης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση στους followers του, μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της Μαίρης Μηνά μέσα από το μαιευτήριο και ακόμη μία στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη του.

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή.. Καμάρι μου. Παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα. Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως.

Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα, καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες! Επιτέλους, χαρά!», έγραψε ο Μιχάλης Σαράντης στη λεζάντα της ανάρτησής του.