Όπως έγινε γνωστό, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, από την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.
Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γρ, με τον Βαγγέλη Σερίφη να είναι στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της γέννας.
Μάλιστα, η Κατερίνα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο.
«Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!! Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιαζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο.
Ενα μεγάλο “ευχαριστώ” για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του ομίλου Ιασώ και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στην ανάρτηση της.














