Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Eurovision

Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Eurovision

Λίγες ώρες μετά το τέλος του B’ Ημιτελικού της Eurovision και τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον μεγάλο τελικό, ο Victor Vernicos μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» για την εμπειρία του.

«Είμαι πολύ καλά. Μετά την εμφάνιση μόλις κατέβηκα από τη σκηνή πίστευα ότι τα είχα δώσει όλα. Έκανα αυτό που είπα. Τα έδωσα όλα. Πίστευα πως η μοίρα δε ήταν να προκριθούμε τελικά, αφού δεν προκριθήκαμε. Εγώ όμως έκανα αυτό που μπορούσα. Μπορεί να τα είχα κάνει καλύτερα, μπορεί και όχι, αλλά τα έδωσα όλα. Νομίζω πως ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα ήταν ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο σκηνοθέτης μας.

Μόλις κατέβηκα από την σκηνή όλοι είχαν χαρεί και ο σκηνοθέτης και όλοι, είδαν πόσο το χάρηκα, πόσο τα έδωσα όλα. Ο πατέρας μου ήταν εκεί με την ελληνική σημαία πιο ψηλά από όλους. Με στηρίζει πάρα πολύ.

Θα έρθουν σίγουρα κι άλλα τραγούδια. Συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική. Τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και στη σκηνή της Eurovision. Πάντα μαθαίνω. Άκουσα κάτι που έλεγε “γιατί να βάζεις στόχους που μπορείς να πετύχεις, βάζε στόχους που φοβάσαι ότι δεν μπορείς να πετύχεις”. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Νομίζω αυτό είναι το point της ζωής, να εξελισσόμαστε.

Αυτή η συμμετοχή μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Μου άρεσε πάρα πολύ η Eurovision και η συνεργασία μου με όλους. Ήταν πάρα πολύ όμορφα όλα.

Πέρα από τον μπαμπά μου, με στήριξαν οι αδελφές μου και τα ξαδέλφια μου που ήρθαν από τη Δανία. Όλη η οικογένεια με στήριξε και όλα τα άτομα από την ΕΡΤ και την Panik. Θυμάμαι ένα 8χρονο παιδάκι που την έλεγαν Λίλι και με ρώτησε αν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τη Eurovision και της είπα “αν το πιστέψεις εσύ, θα μπορούσαμε”.

Εγώ γι’ αυτήν στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι δεν θα προκριθούμε. Αλλιώς ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτά που κάναμε. Στην Ελλάδα επιστρέφω τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 2 τα ξημερώματα», είπε ο 16χρονος τραγουδιστής.