Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Οι πρώτες δηλώσεις του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασίλειου, παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαϊου.

Μάλιστα, νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού αναδείχθηκε η Loreen με την Σουηδία και το τραγούδι «Tattoo».

Ενώ η συμμετοχή της Ελλάδας με το What They Say του Victor Vernicos, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Ωστόσο, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος περίμεναν τον Victor οι τηλεοπτικές κάμερες, με τον 16χρονο να κάνει δηλώσεις και να αναφέρεται στην εμπειρία του στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Σίγουρα δεν πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να πάμε τελικό, αλλά κάποιες φορές άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Στεναχωρήθηκα λίγο που δεν περάσαμε, αλλά όχι για πολύ. Ήταν τέλεια η εμπειρία της Eurovision, έμαθα πολλά πράγματα, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Ποια αρνητικά σχόλια; Δεν έχω διαβάσει κάτι», είπε ο Victor Vernicos.

«Το 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο δεν έχει να κάνει με μένα. Δε σχετίζομαι καθόλου με αυτό. Εγώ τα έδωσα όλα στη σκηνή, ήμουν λίγο αγχωμένος στην αρχή, μετά ήμουν καλά. Τα έδωσα όλα, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Ποτέ μη λες ποτέ στο αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision», πρόσθεσε ο Vernicos.