Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι

Οι πρώτες δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι

Πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που διάλεξαν το Ντουμπάι για να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος βρέθηκε εκεί με φίλους, αλλά και με την σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλιου.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια καθώς στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Πέτρος Κωστόπουλος γύρισε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο τον περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι προκειμένου να κάνει μια δήλωση.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

«Όλοι μέσα στην πτήση αυτή και οι 150 αρνητικοί στο τεστ κορονοϊού και απ’ ότι είδα πάλι χθες στα νοσοκομεία τα ίδια γίνονται. Εγώ πήγα στο Ντουμπάι γιατί δουλεύω και είναι γνωστό και δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα με τα αρνητικά σχόλια γιατί είναι “ανθρωποφαγικά”.

Κάποιος που δεν είναι στη ζωή σου, την παρακολουθεί και κάνει σχόλια επειδή έτσι φαντάζετε ότι είναι. Εγώ εκεί πήγα γιατί έπρεπε να πάω για τη δουλειά μου και να γνωρίσω κάποιο κόσμο… Ο καθένας που μιλά και εγκληματεί και “δολοφονεί” προσωπικότητες και γράφει να ψοφήσουν τα παιδιά σου και χειρότερα, αυτά είναι τα κτήνη του διαδικτύου.», ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Μάλιστα, o Πέτρος Κωστόπουλος διέψευσε ότι ανέβασε φωτογραφία μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram.