Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Γκρέκα μετά τη νίκη του στη “Φάρμα”

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Γκρέκα μετά τη νίκη του στη "Φάρμα"

Η Φάρμα έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης με τον Κώστα Γκρέκα να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Ο νικητής του reality λίγες ώρες μετά την νίκη του βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για την εμπειρία του στη Φάρμα, τη νίκη του, ενώ αποκάλυψε πώς την προτελευταία ημέρα δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

«Όλοι έχουν μια κακή μέρα. Εμένα ευτυχώς η χειρότερή μου ήταν στον ημιτελικό και όχι στον τελικό. Βέβαια προηγήθηκαν πολλά πράγματα για να είμαι έτσι. Ήμουν αγχωμένος πολύ, είχα πολλά νεύρα. Και με μένα και με πολλούς. Αλλά πιο πολύ με μένα γιατί με επηρέασαν και δε μπορούσα να συγκεντρωθώ και να παίξω.

Η γυναίκα μου με στήριξε. Την προτελευταία μέρα δεν ήμουν καλά. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι έχει γίνει. Απλά γινόντουσαν κάποια πράγματα που τα έβλεπα και δεν ήταν δίκαια. Δε θέλω να επεκταθώ γιατί τελείωσαν όλα αυτά. Με όλα τα παιδιά είμαι καλά. Πίστευα πολύ στον εαυτό μου. Μπήκα μέσα για να κερδίσω.

Δεν είχα στρατηγική. Έτσι είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Είμαι με όλους καλά. Κάποια παιδιά είχαν στρατηγική για να πάρουν το έπαθλο. Ήταν σα να είναι πέντε άτομα και να παίζω μόνος μου. Ο Ντούπης ο Μπιλάκος και η Κυριακή ήταν από την αρχή μαζί και βοήθαγε ο ένας τον άλλον.

Απλά στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρχει βοήθεια. Υπήρχε μια βοήθεια, ενώ δεν έπρεπε, από τον ένα παίκτη στον άλλον. Δεν θέλω να πω από ποιους. Αισθανόμουν ότι έπαιζα μόνος μου. Καλά έκαναν τα παιδιά, αλλά στον ημιτελικό δεν έπρεπε να υπάρξει βοήθεια» ανέφερε ο Κώστας Γκρέκας.