Οι πρώτες δηλώσεις της Πάολα στις αντιδράσεις για την εμφάνιση στην πίστα εν μέσω πένθους και η έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Οι πρώτες δηλώσεις της Πάολα στις αντιδράσεις για την εμφάνιση στην πίστα εν μέσω πένθους και η έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», μίλησε η Πάολα.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων απάντησε πρώτη φορά για τα σχόλια που δέχτηκε όταν αποφάσισε να τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

«Γεια σας! Δεν θα πω τίποτα παιδιά, να είστε καλά. Όλες οι μανούλες έχουμε πει στο παιδί μας “πάρε με όταν φτάσεις”, είμαστε έτσι κι αλλιώς alert για τα πάντα» ανέφερε η Πάολα.

Ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόφαση του Γιάννη Πλούταρχου να μην τραγουδήσει το βράδυ του Σαββάτου 04 Μαρτίου, ανέφερε: «Υπάρχει Θεός, αυτό θα σας δώσω ως απάντηση. Υπάρχει Θεός για όλα αυτά. Να είστε καλά».

Μάλιστα, μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Ήταν μία απάντηση, εγώ νόμιζα ότι δεν θα μιλήσει. Ποια δικαίωση; Κατηγορείται για κάτι η Πάολα; Ποιος κατηγόρησε ποιον; Θέλετε να ξαναγνωριστούμε πάλι όλοι. Ούτε οι ίδιοι που αποφάσισαν να τραγουδήσουν, δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει γίνει. Δεν κατηγόρησε κανείς κανέναν. Κατηγορείται για κάτι και αισθάνεται ότι θα δικαιωθεί; Είναι θύμα σε κάτι η Πάολα; Για ποιον λόγο βγαίνει και λέει ότι υπάρχει Θεός; Δεν καταλαβαίνω. Ποιος την κατηγόρησε; Για ποιον λόγο κάποιοι να είναι υπεράνω κριτικής στην Ελλάδα; Όταν σε ένα μαγαζί ο ένας τραγουδάει και ο άλλος δεν τραγουδάει, να μην σχολιαστεί;»