Οι πρώτες δηλώσεις της Λένας Ζευγαρά μετά περιπέτειας της περιπέτεια της υγείας της

Λένα-Ζευγαρά-250x250.png

Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο βρέθηκε η Λένα Ζευγαρά κατά την παραμονή της στην Κρήτη, όπου αναγκάστηκε να αναβάλει την προγραμματισμένη της εμφάνιση.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα socila media, ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο στέλνοντας έτσι το πρώτο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της.

Ενώ λίγες ώρες μετά η Λένα Ζευγαρά μέσα από βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram εξήγησε τι έγινε.

«Θέλω να πω δύο τρία λόγια τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Γιατί όπως είδατε και σε προηγούμενο στόρι πέρασα μια δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα, αναρρώνω, έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα και ξοδέψατε έστω και λίγο από τον χρόνο σας.

Το άλλο που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε την δουλειά εκείνη τη στιγμή αλλά στάθηκε δίπλα μου και με πήγαν αμέσως στην κλινική στην οποία έκανα και εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω στη συνέχεια να πω και σε όλους εσάς που βρεθήκατε εκεί και περιμένατε μέχρι να έρθω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι παρούσα. Είπα στη νοσηλεύτρια να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περίμενε ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου», ανέφερε η Λένα Ζευγαρά.